Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла, серед постраждалих є дитина
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла, серед постраждалих є дитина

Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла, серед постраждалих є дитина
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Поліція вважає однією з основних версій причин пожежі в готелі «Токіо Стар» в Одесі загоряння проводки в електрощитовій. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех, інформує ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

«Зараз ми працюємо над версією... була виявлена щитова – основний осередок, звідки пішов вогонь. У цій щитової лежить проводка, яка, за попередніми даними слідчих, могла спалахнути і звідти почалася пожежа», – розповів Бех на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій.

Серед інших версій вивчається можливість необережного поводження з вогнем та підпал з метою приховати вчинене вбивство.

Як раніше повідомлялося, сьогодні вночі в Одесі сталася пожежа в готелі «Токіо Стар» на вул. Водопровідна, 1. В результаті цього загинули 9 людей, ще 10 постраждали. За інформацією ДСНС, серед постраждалих 4 людини перебувають у критичному стані.

Серед госпіталізованих є два іноземці – громадяни Сьєрра-Леоне та Литви. Крім того, постраждала дитина.

За словами представника Одеської ОДА, всі постраждалі отримали опіки тіла та дихальних шляхів, а також отруєння продуктами горіння.

Коментуючи сьогоднішню трагедію президент Володимир Зеленський заявив: «Будуть відповідати не тільки безпосередні винуватці пожежі. Буде відповідати Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону і вимогам справедливості».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?