В Одесі сталась велика пожежа у готелі, багато загиблих: відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі сталась велика пожежа у готелі, багато загиблих: відео

В Одесі сталась велика пожежа у готелі, багато загиблих: відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні вночі в одеському готелі «Токіо Стар» сталась пожежа, в результаті якої загинуло щонайменше 8 людей, ще 10 госпіталізовані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.

За інформацією Служби надзвичайних ситуацій, повідомлення про пожежу в готелі «Токіо Стар», який розташовано за адресою м. Одеса по вул. Водопровідна, 1а, надійшло на телефон ДСНС 17 серпня о 01:34. Пожежні бригади прибули на місце вже через 5 хвилин – о 01:39.

В ході ліквідації пожежі стало відомо, що вогнем були охоплені приміщення на другому поверсі будівлі площею приблизно 200 кв.м. Пізніше возгорання розширилось до 1000 кв.м.

Вогонь був локалізований о 03:36, пожежа повністю ліквідована о 04:32. Внаслідок надзвичайної події загинуло 8 та постраждало 10 осіб (з них 7 осіб врятовано підрозділами ДСНС). Евакуйовано 136 людей. Особи загиблих встановлюються.

До гасіння вогню залучалося 65 співробітників служби та 13 одиниць техніки. На місце працюють спеціалісти, які встановлюють обставини виникнення пожежі та загибелі людей.

Нагадаємо, що це не перша велика пожежа в Одесі за останні місяці. 11 червня згорів один з корпусів одеської обласної психлікарні. Внаслідок цього загинули 4 осіб, в тому числі медсестра закладу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?