Правозахисники б'ють на сполох через об'єднання "ЛДНР". Рішення вже нібито узгодив Кремль
Категорія
Політика
Дата публікації

Правозахисники б'ють на сполох через об'єднання "ЛДНР". Рішення вже нібито узгодив Кремль

Правозахисники б'ють на сполох через об'єднання "ЛДНР". Рішення вже нібито узгодив Кремль
Джерело:  online.ua

Злочинні угрупування “ДНР” та “ЛНР”, які з весни 2014 року утримують контроль над окремими районами Донбасу, можуть незабаром об’єднати. “Східна Правозахисна Група” наголосила, що у Кремлі вже ухвалили остаточне рішення з цього приводу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву організації у Facebook.

“Група” посилається на інформацію власних джерел. За цими даними, в окупованому Донецьку у четвер, 28 січня, відбулася неформальна зустріч представників маріонеткового окупаційного режиму з представниками Кремля.

“Наші джерела інформації повідомляють, що розпочато процес об'єднання “ЛНР” і “ДНР”. Це питання буде винесено на т.зв. “референдум Донбасу”, в якій саме формі буде об'єднання не вирішено (або союз, або повне злиття)”, - наголосили в організації.

Москва вирішила діяти відповідним чином під гаслом “єдиного Донбасу”, який нібито протистоїть “фашизму” (що саме можна вважати його проявами - не пояснюється).

Під час згаданого неформального засідання були присутні:

  • депутат Держдуми Андрій Козенко, який очолює “Реінтеграційний комітет Донбасу” та займається інтеграцією ОРДЛО з РФ від адміністрації Володимира Путіна;

  • депутат Казбек Тайсаєв, що є куратором ОРДЛО від КПРФ;

  • очільниця телеканалу RUSSIA TODAY Маргарита Симоньян, яка названа головною лобісткою примусової паспортизації;

  • ватажки бойовиків “ДНР” та “ЛНР” - Денис Пушилін та Леонід Пасічник;

  • представники ФСБ РФ.

“Група приїжджих з РФ оголосила ватажках “республік” про те, Що рішення у Кремлі про процес об’єднання ухвалено… Але є величезна внутрішня опозиція в Луганську та Донецьку, яких наразі все влаштовує”, - додали в організації.

Нагадаємо, 28 січня в Донецьку проводять так званий форум, на якому визначають “вектор розвитку” окупаційного режиму.

Як повідомляв ONLINE.UA, команда очільника Кремля Володимира Путіна відправила на Донбас скандальних пропагандистів Маргариту Симоньян, Тиграна Кеосаяна і Романа Бабаяна для проведення форуму "російський Донбас".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?