Путін екстрено відправив своїх людей на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін екстрено відправив своїх людей на Донбас

Путін екстрено відправив своїх людей на Донбас
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна відправила на Донбас скандальних пропагандистів Маргариту Симоньян, Тиграна Кеосаяна і Романа Бабаяна для проведення форуму "російський Донбас". Такими даними поділився український журналіст та представник ОРДЛО в Тристоронній контактній групі Денис Казанський в Telegram. Окрім того, також цю інформацію підтвердив лондонський оглядач Алекс Кокчаров у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Російські пропагандисти Маргарита Симоньян, Тигран Кеосаян і Роман Бабаян їдуть до Донецька, щоб провести форум "російський Донбас". Звучить, як пародія на творчість Ільфа та Петрова, але це не жарт. Форум відбудеться уже затвра (28 січня - ред.). Давно пишу, що над "новоросами" в Кремлі просто знущаються", — йдеться в повідомленні Денис Казинського.

З окремим коментарем з цього приводу також виступив лондонський оглядач Алекс Кокчаров.

"Пропагандист Кремля Симонян відвідує Донбас, який знаходиться під контролем російських довірених осіб "ДНР".Чи нарешті західні країни включать її до санкційного списку?", — написав він.

Не можна також не згадати про те, що офіційний Київ, військові експерти і міжнародні партнери нашої країни вирішили оцінити ризики можливого нападу РФ на Україну з боку окупованого Криму. За їхніми словами, загроза атаки Росії на Україну з боку окупованого Криму зберігається і зараз — у районі кордону посилюються угруповання збройних сил РФ, які регулярно проводять військові навчання. Цю інформацію вже підтвердили представники СБУ, наголосивши, що бійці ЗСУ активно готуються відбивати атаку агресора поблизу Північно-Кримського каналу, Каховської ГЕС і Каховського судноплавного шлюзу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Курт Волкер назвав головну мету Путіна на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?