Представник Меган Маркл прокоментував її брехню про шлюб
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Представник Меган Маркл прокоментував її брехню про шлюб

Представник Меган Маркл прокоментував її брехню про шлюб
Джерело:  online.ua

Нещодавно зіркова пара Меган Маркл та принца Гаррі під час інтерв'ю Опри Вінфрі неочікувано для всіх почали стверджувати, що їхнє таємне весілля відбулось трьома днями раніше, ніж помпезне свято 19 травня 2018 року. Однак декілька днів тому журналісти знайшли копію свідоцтва їхнього весілля, де була вказана дата їхнього публічного весілля, а не "таємного" - виявилося, що закохані просто збрехали. Представник пари вирішив прокоментувати дезінформацію з боку Меган та Гаррі, передає ONLINE.UA з посиланням на видання  The Daily Beast.

Як стверджує представник закоханих, "пара обмінялася особистими клятвами за кілька днів до офіційного весілля 19 травня". Він нарешті визнав, що Меган та Гаррі не були одружені за три дні до офіційної церемонії, як вони заявили в інтерв'ю Опрі Вінфрі. За його словами, цей обмін особистими клятвами на задньому дворі будинку не був шлюбом.

"Це було видовище для всього світу. Але ми хотіли, щоб ця церемонія була лише нашою", – заявляла під час інтерв'ю Маркл, коли розповідала про "таємне весілля", а також додала, що саме ця дата вказана у свідоцтві про шлюб.

Меган також стверджувала,що саме цей день вони з Гаррі святкують як річницю шлюбу, а не 19 травня. Варто зазначити, що архієпископ Кентеберійський, який начебто "дав шлюб" парі в день весілля і за 3 дні до нього, відмовляється коментувати цю ситуацію. Проте священник Марк Едварс з Лондона звернув увагу на те, що його приятель Джастін Велбі (архієпископ Кентерберійський) не влаштовує приватних весіль, а заяви Меган про це як американки з власними уявленнями ставлять під загрозу репутацію усієї англіканської церкви.

Чиновник Стівен Бортон, який оформляв спеціальну ліцензію на шлюб, зазначив, що Меган Маркл "явно щось наплутала".

"Мені дуже шкода, але Меган явно спантеличена і дезінформована. Вони не одружилися трьома днями раніше на очах в архієпископа Кентерберійського. Те, що відбулося 19 травня 2018 року на очах мільйонів людей по всьому світу, було офіційним весіллям, визнаним Англіканською церквою і законом", – наголосив він.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  Мішель Обама звернулася до Меган Маркл  на тлі нового скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?