Представник президента в Кабміні розповів, чого чекає МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Представник президента в Кабміні розповів, чого чекає МВФ

Представник президента в Кабміні розповів, чого чекає МВФ
Джерело:  online.ua

Українська влада розраховує отримати другий транш від МВФ в рамках програми stand-by. Учора до Києва приїхала місія МВФ і представники Фонду зустрілися з прем'єр-міністром Гройсманом. Однак дострокові вибори в парламент і відставка глави уряду серйозно вплинули на поточну співпрацю. Як сказав журналістам представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус, у МВФ хочуть зрозуміти з ким вестимуться подальші переговори, передає ONLINE.UA.

«Думаю, вони зараз проводитимуть якісь зустрічі і консультації. А через два місяці будуть оновлювати ситуацію за підсумками виборів і нового уряду», - сказав Герус.

Він також уточнив, що переговорами з МВФ в команді президента Зеленського займається екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, а також, що експерти Фонду поки знаходяться в Києві.

Як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні вийшов указ Володимира Зеленського про призначення Андрія Геруса представником президента в Кабінеті міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?