Представники Ради та Офісу президента зібралися на екстрену нараду: уже відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Представники Ради та Офісу президента зібралися на екстрену нараду: уже відома причина

Представники Ради та Офісу президента зібралися на екстрену нараду: уже відома причина
Джерело:  online.ua

30 листопада офіційно стало відомо, що в українському парламенті організували екстрену нараду керівництва Верховної Ради України та очільників фракцій за участю представників команди українського лідера Володимира Зеленського із Офісу президента. Такими даними поділилася співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook та заступник очільника фракції "Голос" Ярослав Железняк у Telegram, інформує ONLINE.UA.

"Триває нарада керівництва ВР і лідерів фракцій, за участі керівництва ОП. Головні теми – закони на підтримку бізнесу, вирішення проблеми ФОП, повернення кримінальної відповідальності за недостовірне декларування", — зазначила Ірина Геращенко.

З окремою заявою з цього приводу також виступив Ярослав Железняк.

"Поки графік Ради залишається таким же. Додаткові питання – в режимі позачергового засідання. Бюджет також: або через один пленарний тиждень, або позачергове з 7 грудня. Закони президента про підтримку бізнесу. Швидше за все ad hoc процедура на цьому тижні, щоб дати можливість Кабміну якнайшвидше впровадити компенсацію. Закон про РРО. Знову все пішли думати. Закони щодо відновлення антикорупційної інфраструктури. Сподіваюся, буде знайдений компроміс по №4434. Вийде комітетський закон "-д". І теж треба поспішати за процедурою ad hoc!", — розповів народний обранець.

За словами Ірини Геращенко, нарадою керує очільник ВРУ Дмитро Разумков, якому нещодавно вдалося перемогти коронавірус. Також зазначається, що його заступник Руслан Стефанчук ще перебуває на самоізоляції. Ярослав Железняк додав, що на нараді також присутні глава Офісу президента Андрій Єрмак і його заступниця Юлія Ковалів.

Не можна також не згадати про те, що 28 листопада відбулася нарада голів парламентських фракцій за участю спікера Ради Дмитра Разумкова, прем’єра Дениса Шмигаля та керівництва Офісу президента. Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія тоді стверджував, що питання потенційного локдауну під час наради не обговорювали. Однак депутут від "Голосу" Ярослав Железняк запевняє, що це питання "обговорювалося, навіть графіки бачили".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Офісі президента спалахнув новий скандал навколо НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?