Прекрасно ставлюсь: Рябошапка несподівано розповів про власну відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Прекрасно ставлюсь: Рябошапка несподівано розповів про власну відставку

Прекрасно ставлюсь: Рябошапка несподівано розповів про власну відставку

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка відреагував на ініціативу зі збору підписів за свою відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За його словами, це - прояв демократичного суспільства. Йдеться про підписи у Верховній Раді.

"Прекрасно ставлюсь, ставлюсь до цього, як до вияву демократії…хтось чимось незадоволений, це народні депутати, вони мають на це право", - відповів Рябошапка.

Генпрокурор вважає, збір підписів, втім, не пов'язаний прямо з його роботою. Він наголосив, що "прекрасно працює".

Нагадаємо, про збір підписів за відставку очільника ГПУ розпочав народний депутат Антон Поляков. Його виключили з фракції "Слуга народу", тож він 30 жовтня запустив відповідний процес.

Як повідомляв ONLINE.UA, генпрокурор Рябошапка нещодавно розповів про перші підсумки загальної переатестації представників ГПУ. Загалом у відставку відправили близько тисячі прокурорів.

Згідно з його заявою, Офіс прокурора буде сформовано з приблизно 1500 прокурорів. ГПУ напередодні мала близько 2400 посадовців. Таким чином, відбудеться велике скорочення вже до 1 січня 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?