Прем'єр Британії Борис Джонсон отримав звинувачення у сексуальних домаганнях - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр Британії Борис Джонсон отримав звинувачення у сексуальних домаганнях - подробиці

Прем'єр Британії Борис Джонсон отримав звинувачення у сексуальних домаганнях - подробиці
Джерело:  online.ua

Майже 20 років тому чинний прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон нібито домагався до журналістки Шарлотти Едвардс. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Sunday Times.

Публіцистка проінформувала про кричущий інцидент у власній колонці з нагоди другої річниці руху MeeToo.

За її словами, обидва вони працювали на початку 2000-х років у журналі The Spectator. Джонсон працював на посаді головного редактора, а Едвардс писала статті. Скандальний випадок стався під час обіду працівників редакції.

Майбутній прем'єр поклав свою руку на стегно журналістки та провів трохи вище. Та нічого тоді не сказала через раптовість та офіційний характер заходу.

Авторка пізніше дізналася від іншою представниці журналу, що та також потрапила "під руку" Джонсона, коли сиділа з іншого боку від нього.

Згідно із заявою самого прем'єра, нічого подібного не відбувалося.

"Якщо прем'єр-міністр не пам'ятає про цей інцидент, то у мене пам'ять краще, ніж у нього", - стверджує Едвардс.

Нагадаємо, Борису Джонсону наразі загрожує відсторонення через його спроби заблокувати роботу парламента для забезпечення Brexit до 31 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, нинішній очільник уряду Великої Британії наполягає на виході країни з Євросоюзу до зазначеної дати за будь-яких умов. Він навіть готовий реалізувати Brexit без угоди, не дивлячись на підтримку "м'якого" виходу з боку королеви Єлизавети II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?