Прем’єр Британії Джонсон планує врятувати Україну від вторгнення РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем’єр Британії Джонсон планує врятувати Україну від вторгнення РФ

Прем’єр Британії Джонсон планує врятувати Україну від вторгнення РФ
Джерело:  online.ua

Британський лідер Борис Джонсон має намір посилити свою присутність у новому конфлікті між Україною та РФ - він хоче провести телефонні переговори з очільником Кремля Володимиром Путіним, а також відвідати регіон найближчими днями.

Джерело:  Sky News

Джонсон планує провести телефонні перемовини з Путіним щодо України

Борис Джонсон хоче посилити стримування, щоб уникнути кровопролиття між двома державами. За словами речниці глави Великої Британії, політик сповнений рішучості "прискорити дипломатичні зусилля" під час своєї нової поїздки.

Прессекретарка прем'єра поки не уточнила, коли і куди саме відбудеться візит.

Він підтвердить необхідність відступу Росії і дипломатичної взаємодії, коли буде говорити з президентом Путіним цього тижня, - наголосила речниця Бориса Джонсона.

Борис Джонсон (фото — flickr.com)

Що важливо розуміти, тиждень тому Борис Джонсон закликав очільників оборонних та без пекових відомств розглянути подальші оборонні військові варіанти в Європі.

Лідер Британії має намір розглянути кілька сценарії послаблення російської агресії в регіоні, включно з подальшим розгортанням та посиленням оборони Альянсу.

Очікується, що в понеділок міністерство закордонних справ оголосить парламенту про посилення режиму санкцій, що дозволить Британії націлюватись на російські стратегічні і фінансові інтереси, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на переконання Борисп Джонсона, очільник Кремля Володимира Путіна має план блискавичної війни на території України.

Розвідка дуже чітко вказує на те, що на кордонах України є 60 російських бойових груп, план блискавичної війни, яка може захопити Київ, це те, що можуть побачити усі. Ми повинні чітко дати зрозуміти Кремлю, Росії, що це буде катастрофічний крок, - заявив нещодавно Борис Джонсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?