Гарібашвілі лякає свій народ відкриттям Україною "другого фронту" у Грузії
Категорія
Політика
Дата публікації

Гарібашвілі лякає свій народ відкриттям Україною "другого фронту" у Грузії

Гарібашвілі лякає свій народ відкриттям Україною "другого фронту" у Грузії
Джерело:  online.ua

Проросійський прем'єр Грузії Іраклій Гарібашвілі почав поширювати брехню про те, що його країні загрожує так званий "план українізації", який нібито передбачає відкриття "другого фронту" на території держави. З такою заявою він виступив під час пленарного засідання парламенту.

Джерело:  Interpress News

Гарібашвілі лякає грузинів, що їм загрожує так званий план "українізації"

Реальна небезпека, що стоїть сьогодні перед нашою країною, - це наявний план, змова проти нашої країни, це так званий план українізації, - цинічно бреше проросійський політик.

Він також почав запевняти, що команда українського лідера Володимира Зеленського, мовляв, хотіла використати колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, щоб той знову очолив Грузію і розпочав війну проти Росії.

Ми не є урядом, налаштованим на війну. Вона (Україна - Ред.) воліла б, щоби при владі був Саакашвілі, який почав би війну проти Росії, - продовжує брехати очільник уряду Грузії.

Гарібашвілі поширює фейкові заяви про те, що протягом останнього року офіційний Київ неодноразово намагався втягнути Грузію у війну.

Він апелює до заяви секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова про "другий фронт".

Пан Данілов вийшов і сказав, що їхнім бажанням і метою було відкриття "другого фронту" в Грузії. Він також додав, що їхньою метою і завданням було відвернути увагу Росії на іншу країну, - бреше поплічник Путіна.

Як пов’язані Україна та Грузія 

Експерт Грузинського центру стратегічного аналізу Гела Васадзе звертає увагу на те, що Україна та Грузія — природні союзники.

На переконання експерта, наразі у наших двох країн є одна серйозна проблема — імперська агресія Кремля, а також спільна новітня історія.

Гела Васадзе також нагадав, що завжди підтримував оборону та стратегічну взаємодію між Україною та Грузією.

За його словами, це те, на чому потрібно зосередитися після закінчення війни і Києву, і Тбілісі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?