Прем'єр-міністерка Британії розсмішила мережу запальними танцями - кумедне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр-міністерка Британії розсмішила мережу запальними танцями - кумедне відео

Прем'єр-міністерка Британії розсмішила мережу запальними танцями - кумедне відео
Джерело:  online.ua

В один зі своїх останніх вихідних на посту британської прем'єр-міністерки Тереза Мей продемонструвала запальні танці під хіти Abba, такі як "Dancing Queen" та "Mamma Mia". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Так, мережу розсмішило відео з танцями Мей на фестивалі Хенлі, поруч її чоловік та інші чоловіки рухають руками під мелодію. Відома політикиня , яку опоненти нарекли "роботом", вирішила додати трохи гумору до своєї роботи, танцюючи публічно.

"Торік вона станцювала зі школярами в Південній Африці, а потім вийшла на сцену на конференції Консервативної партії під "Dancing Queen" - демонструючи загадковий роботичний рух рукою, який став вірусним в соціальних мережах. Схоже, прем’єрка сміялась сама над собою, "прославившись" скутими танцями під час відвідин табору ООН у Найробі. Мей спробувала наслідувати скаутів, які зустрічали її танцем. Її рухи викликали глузування у ЗМІ", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, у червні прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей склала свої повноваження, однак, варто зазначити, що політикиня буде очолювати уряд, доки однопартійці не оберуть її наступника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?