Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей оголосила про відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей оголосила про відставку

Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей оголосила про відставку
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Британії Тереза Мей піде у відставку з поста лідера Консервативної партії 7 червня. Про це вона повідомила після зустрічі з главою комітету консерваторів, повідомляє ONLINE.UA.

Також політикиня наголосила, що залишиться на посаді прем’єра доки не буде обрано її наступника.

"Для мене завжди буде питанням величезного особистого жалю, що я не змогла реалізувати Brexit", - сказала Мей, а також зазначила, що робила для цього усе можливе.

Як відомо, нещодавно Мей відмовилася від своїх планів винести на голосування парламенту оновлену угоду про Brexit, ймовірно, через наближення відставки.

Нагадаємо, 22 травня ввечері лідер Палати громад Британії Андреа Лідсом повідомила, що залишає свій пост через те, що більше не вірить в урядовий підхід щодо Brexit. На тлі цього з'явилися повідомлення у ЗМІ про зростаючий тиск на Мей з вимогою її відставки.

Як повідомляв ONLINE.UA, у разі відставки прем’єр-міністерки Терези Мей найбільші шанси очолити уряд Великої Британії має колишній мер Лондона та глава МЗС Борис Джонсон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?