Прем'єр Шмигаль хоче виправити "спадщину" Гончарука - що необхідно знати
Категорія
Економіка
Дата публікації

Прем'єр Шмигаль хоче виправити "спадщину" Гончарука - що необхідно знати

Прем'єр Шмигаль хоче виправити "спадщину" Гончарука - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

У Кабміні, який нещодавно очолив Денис Шмигаль, задумали переглянути державний бюджет на 2020 рік. Про це повідомляє ONILNE.UA з посиланням на виступ прем'єр-міністра у Верховній Раді.

За його словами, представники уряду готують пропозиції для парламенту.

"Стосовно перегляду бюджету. Працюємо сьогодні та завтра, дивимося на можливості бюджету. І невідкладно, як тільки будемо готові, пропонуватимемо зміни до бюджету, щоб виконати соціальні зобов'язання", - пояснив Шмигаль.

Голова Кабміну зазначив, що бюджетну децентралізацію можуть розглянути під час міністерського засідання вже у середу, 11 березня.

"У середу на Кабміні повторно розглянемо питання про надання бюджетної самостійності ще 67 ОТГ, де було проведено вибори... Тобто, усі 1045 громад будуть переведені з другого кварталу на прямі міжбюджетні відносини. Це надасть їм самостійність", - додав прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, у лютому керівник Рахункової палати Валерій Пацкан виступив з тривожною новиною. За його словами, держбюджет України втратив майже 2,3 мільярда гривень запланованих надходжень у січні поточного року через те, що курс гривні був вищим, аніж прогнозувалося в ході ухвалення закону про держбюджет на цей рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?