Прем'єр закликав місцеві органи влади увімкнути опалення по всій Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Прем'єр закликав місцеві органи влади увімкнути опалення по всій Україні

Прем'єр закликав місцеві органи влади увімкнути опалення по всій Україні
Джерело:  online.ua

Керівники місцевих органів влади мають негайно налагодити систему опалення, аби тепло подавалося до житлових будинків і соціальних об'єктів. Володимир Гройсман заявив, що своєчасне підключення до опалення у регіонах має проконтролювати віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"До мене доходять сигнали, що ще не всі зрозуміли, що розпочався опалювальний сезон на місцях. Наголошую і ще раз хочу підтвердити: сьогодні відповідальність за вчасний початок опалювального сезону лежить на місцевій владі. У неї є всі ресурси, аби запустити котельні й дати тепло в будинки. Ресурси є, кошти є", – заявив голова уряду.

Читайте також: Коштів на субсидії вистачить на всіх, хто має на них право - Гройсман

Під час засідання Кабміну 25 жовтня він підкреслив, що уряд зробив усе від нього залежне.

"Здебільшого всі починають вчасно, але є ті ще поодинокі випадки, де не розуміють на місцях, що людям холодно у квартирах. Я просив би місцевих керівників почути мене", – наголосив голова уряду.

Крім того, Гройман доручив віце-прем'єр-міністру Геннадію Зубку провести селекторну нараду і з'ясувати, що відбувається у регіонах.

"Якщо хтось цього не розуміє, то, відповідно, вносьте пропозиції. Будемо робити висновки. Настав час заслуховувати чиновників на місцях", – сказав прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що КМДА має запустити систему опалення для подачі тепла в будинки киян з 16 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?