Прем'єра довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда зірвалася. Через це не пощастило і фанатам "Форсажу"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Прем'єра довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда зірвалася. Через це не пощастило і фанатам "Форсажу"

Прем'єра довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда зірвалася. Через це не пощастило і фанатам "Форсажу"
Джерело:  online.ua

Прем'єра довгоочікуваного фільму про Джеймса Бонда "Чи не час помирати" зірвалася. Картина не вийде 2 листопада 2020 року, як анонсувалося раніше. Кіностудія Metro-Golgwyn-Mayer і Universal вирішили перенести прем'єру на квітень 2021 року, аби глядачі всього світу змогли подивитися фільм в кінотеатрах, які зараз не можуть приймати глядачів через пандемію коронавіруса. Таким чином, новий фільм про Джеймса Бонда вийде в прокат на рік пізніше, ніж це було заплановано спочатку. Через це не пощастило і фанатам гоночного бойовика "Форсаж", які з нетерпінням чекають виходу дев'ятої частині фільму. Справа в тому, що Universal також довелося змінити терміни виходу "Форсаж 9", щоб уникнути одночасної появи двох фільмів в кінотеатрах. Коли вийдуть фільми "Чи не час помирати" і "Форсаж 9", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву творців фільмів.

"Не час помирати" - став одним з перших блокбастерів, прем'єра якого зірвалася через спалах пандемії коронавіруса в березні. Спочатку фільм вирішили випустити в листопаді, але ситуація з коронавірусом поки не дозволяє. Нова дата прем'єри фільму про Агента 007 - 2 квітня 2021 року. Як відомо, студія зазнала збитки на суму в кілька мільйонів доларів через перенесення фільму в березні. Однак відповідальні за прийняття рішень такого рівня особи вирішили дочекатися, поки глядачі знову не відчуватимуть себе в безпеці в кінотеатрах.

Компанії Universal через перенесення прем'єри фільму про Агента 007 довелося зрушити терміни виходу нової частини "Форсажа", прем'єра якого планувалася на 2 квітня 2021 року. Прем'єру "Форсаж 9" перенесли на 28 травня 2021 року.

Важливо додати, що на грудень 2020 року також ще заплановані прем'єри фільмів "Чудо-жінка 1984» та "Дюна". Імовірність їх перенесення також зберігається.

Нагадаємо, "Не час помирати" - це 25-й фільм із серії фільмів про Джеймса Бонда, головну роль в якому зіграє Деніел Крейг. За його сюжетом, Джеймс Бонд залишає службу в МІ-6 і насолоджується безтурботним життям на Ямайці. Але раптово старий друг Фелікс Лайтер з ЦРУ просить допомоги Агента ОО7 в пошуках зниклого вченого. Ця спецоперація виявиться набагато складнішою, ніж очікувалося, і доведе Бонда до таємничого лиходія, який заволодів новими небезпечними технологіями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі з'явився перший трейлер фільму "Форсаж 9", який заінтригував фанатів бойовика. У відео раптово з'явився Хан Сол-О, який вважався загиблим. Фанати в захваті від повернення в фільм ключового персонажа - останній раз шанувальники бачили Хана в сьомій частині "Форсажу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?