Прем'єрка Литви розкрила нову стратегію Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єрка Литви розкрила нову стратегію Путіна щодо України

Прем'єрка Литви розкрила нову стратегію Путіна щодо України
Джерело:  online.ua

На переконання прем'єр-міністерки Литви Інгріди Шимоніте, російський диктатор Володимир Путін наразі вибрав стратегію виснажливої війни проти України. З такою заявою вона виступила під час фестивалю дискусій "Саме так!".

Джерело:  Delfi

Яка наразі стратегія у Путіна щодо України

Шимоніте звернула увагу на те, що станом на сьогодні стратегія очільника Кремля – це "виснажлива війна, тривале виснаження".

Як вважає політикиня, у такий спосіб очільник Кремля має намір вплинути на темпи та масштаби допомоги Україні у відбитті агресії РФ.

Потім прийдуть політичні партії, які взагалі перестануть підтримувати Україну. Я бачу таку реальну можливість, – попереджає Інгріда Шимоніте.

Про що ще попереджають Україну на тлі війни з Росією

Нещодавно посол України у Німеччині Олексій Макеєв звернув увагу на те,що затримки в постачанні Україні західного озброєння є причиною через яку поточний контрнаступ української армії не виправдовує очікувань за швидкістю.

За словами єврокомісара Віргініюса Сінкявічюса, він вбачає у праворадикальних силах загрозу майбутньому Євросоюзу та підтримці України.

Окрім того, минулого тижня очільник МЗС України Дмитро Кулеба прокоментував критику темпів наступу ЗСУ, що лунають в медіа, закликавши продовжувати допомогу Києву й виявити терпіння.

Я хочу сказати, що аналітики повинні бути більш обережними у своїх прогнозах і довгострокових передбаченнях. Нам не потрібно нічого доводити – наш успіх винагородить оптимістів і зруйнує репутацію тих, хто сумнівається.Що нам потрібно, так це більш довгострокові можливості для досягнення більш короткострокових результатів. Ніколи не варто недооцінювати Україну. Майте впевненість. Майте терпіння. Перемога – це важка праця , – наголосив український дипломат.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?