Прес-секретар Путіна розповів, як у Кремлі ставляться до Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Прес-секретар Путіна розповів, як у Кремлі ставляться до Зеленського

Прес-секретар Путіна розповів, як у Кремлі ставляться до Зеленського
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін займає щодо нового керівництва України вичікувальну позицію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «РИА Новости».

За словами речника російського президента, це обумовлено тим, що на даний час у Путіна немає чіткого розуміння, як президент України Володимир Зеленський збирається вести себе в питанні реалізації Мінських угод.

Крім того, додав прес-секретар, треба подивитися, чи зміниться «недружня позиція» української влади по відношенню до Росії.

Песков також зазначив, що у Володимира Путіна та російської влади в цілому є очікування «стриманого оптимізму» щодо українського питання. Однак, що буде відбуватися в Україні у майбутньому, поки не зовсім зрозуміло, додав прес-секретар господаря Кремля.

Як відомо, Росія продовжує наполягати на тому, що не має стосунку до бойових дій на Донбасі. В свою чергу, анексія українського Криму, на думку російського керівництва, «повністю відповідає вимогам міжнародного права».

Нагадаємо, що кілька днів тому народний депутат Тарас Козак, наближений до проросійського політика Віктора Медведчука, придбав ще один український телеканал. Тепер в активі кума Путіна не тільки телеканали «112 Україна» та «NewsOne», але й також і «ZIK».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?