Проросійські сили купили ще один український телеканал: є перші наслідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Проросійські сили купили ще один український телеканал: є перші наслідки

Проросійські сили купили ще один український телеканал: є перші наслідки
Джерело:  online.ua

Народний депутат Тарас Козак, який вважається наближеним до одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя!» Віктора Медведчука, став власником телеканалу ZIK. Через це кілька відомих журналістів, які працювали на ньому, вже оголосили про намір звільнитися або припинити співпрацю з ZIK.

Як повідомляє ONLINE.UA, про таке рішення вже оголосив автор та ведучий програми «Історична правда» Вахтанг Кіпіані, керівниця департаменту виробництва власних програм ZIK Ольга Мовчан, журналіст Сергій Рахманін, генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич та редакторка інформаційного агентства ZIK Тетяна Вергелес.

У своєму Facebook шеф-редактор новин телеканалу Роман Недзельський підтвердив, що що відтепер ZIK офіційно належить Медведчуку.

За словами самих журналістів, про намір звільнитися оголосили «90% з тих, що працюють в кадрі». На телеканалі залишаються переважно технічні працівники.

До останнього часу ZIK знаходився у власності відомого львівського бізнесмена Петра Димінського. Відтепер телеканал стане третім загальнонаціональним мовником, який знаходиться у власності структур, афілійованих з Віктором Медведчуком. Раніше під його контролем опинилися інформаційні телеканали «112 Україна» та NewsOne.

Нагадаємо, що кілька днів тому Віктор Медведчук та Юрій Бойко літали в Росію нібито домовлятися про купівлю дешевого газу. Щоправда, ніяких контрактів чи пропозицій конкретної ціни вони звідти так і не привезли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?