Презентація Huawei: новий флагман та дата
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентація Huawei: новий флагман та дата

Презентація Huawei: новий флагман та дата
Джерело:  online.ua

Корпорація Huawei запланувала проведення презентації новинок на 19 вересня, у Мюнхені. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Twitter компанії.

За інформацією іноземних ЗМІ, китайський виробник продемонструє, зокрема, нові Mate 30 і Mate 30 Pro. Ці смартфони стануть першими, що працюють за допомогою однокристальних систем Kirin 990.

Власники згаданих смартфонів зможуть записати відеоролики з технологіями 4К при частоті у 60 кадрів на секунду. Нові моделі отримають акумулятори з ємністю 4200 мАч, а варіація Pro - 4500 мАч.

Джерела також підкреслили, що згадані флагмани Huawei можуть стати першими у світі девайсами з повністю функціональним екраном під назвою waterfall screen. Ця особливість полягає у загнутих по боках сторонах дисплею.

Безпосередньо китайська корпорація наразі не зробила жодного офіційного повідомлення щодо технічних характеристик своїх пристроїв. Виробник нібито намагається зберегти інтригу перед вересневою презентацією.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, продаж нового iPhone від американської корпорації Apple почнеться у світі з 20 вересня. Це на один день пізніше презентаційного заходу від Huawei.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?