Презентація нового iPhone від Apple - названа дата
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентація нового iPhone від Apple - названа дата

Презентація нового iPhone від Apple - названа дата
Джерело:  online.ua

Представництво корпорації Apple розповсюдило запрошення на презентацію нової продукції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Verge.

За журналістською інформацією, захід відбудеться 10 вересня. Місцем його проведення стане штаб-квартира Apple, що розташовується у каліфорнійському місті Купертино.

Цікаво, що компанія у тексті запрошення чітко не вказала, які сами пристрої будуть презентовані. Попри намагання зберегти інтригу, наразі відомо про щонайменш три нових варіації iPhone. Вони отримали номер 11.

Також передбачається, що американські фахівці продемонструють також "розумний годинник" та кілька інших девайсів.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, Apple присвятить значний час презентації на iPhone 11, iPhone 11 Max та iPhone XR 2. Зараз відомо, що смартфони мають потрійну камеру. Флагманський девайс XR 2 супроводили трохи іншою "начинкою".

Згідно з неофіційними даними, нові "Айфони" будуть коштувати від 32 до 45 тисяч гривень. Безпосередньо iPhone 11 обійдеться користувачам у суму від 36 до 49 тисяч гривень. За ці гроші покупці зможуть отримати чорне, біле, жовте, червоне забарвлення, або ж зелене та фіолетове - ексклюзивне для iPhone XR 2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?