Презентація iPhone 11: онлайн-трансляція та характеристики
Категорія
Технології
Дата публікації

Презентація iPhone 11: онлайн-трансляція та характеристики

Презентація iPhone 11: онлайн-трансляція та характеристики
Джерело:  online.ua

Презентація Apple, під час якою продемонструють iPhone 11, відбудеться 10 вересня. Видання ONLINE.UA ділиться подробицями про випуск нового гаджету, що запланований на 20 вересня.

Наразі очікується, що фанати яблучної продукції побачать також новий розумний годинник, зарядний пристрій AirPower, оновлену варіацію AirPods та інші новинки.

Apple готує до продажу кілька версій відомого смартфону - iPhone 11, iPhone 11 Max, iPhone XR 2.

Як відомо, нові пристрої мають зменшену верхню рамку, проте більш "товсті" - на 0,5 мм. Вони будуть виконані у білому, чорному, червоному та жовтому кольорах. Для iPhone XR 2 виробник підготував зелену та фіолетову ексклюзивні забарвлення.

iPhone 11 та iPhone 11 Max мають потрійну камеру на квадратній платформі: дві по 14 Мп, а третя та фронтальна по 10 Мп. Флагман iPhone XR 2 не матиме такого обладнання.

Стандартний iPhone 11 має у діагоналі 5,8 дюйма, а iPhone 11 Max - 6,5.

Iphone 11 відео-презентація:

Iphone 11 Pro відео-презентація:

Скільки буде коштувати новий iPhone 11?

За оприлюдненою інформацією, ціна нового девайсу досягне 32,5-45,5 тисячі гривень, а iPhone 11 - 36-49 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті опубліковали світлини нового"Айфону" зсередини. Вони продемонстрували згадані потрійні камери та оновлений зовнішній вигляд смартфону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?