Президент Азербайджану подзвонив Путіну після ліквідації "російських миротворців"
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Азербайджану подзвонив Путіну після ліквідації "російських миротворців"

Президент Азербайджану подзвонив Путіну після ліквідації "російських миротворців"
Джерело:  online.ua

21 вересня пресслужба Кремля опублікувала повідомлення про телефонні переговори російського диктатора Володимира Путіна з лідером Азербайджану Ільхамом Алієвим. Москва стверджує, що Алієв нібито першим подзвонив президенту РФ на тлі гучного скандалу зі знищенням у Нагірному Карабаху "російських миротворців".

Джерело: росЗМІ

Про що говорили Алієв та Путін після інциденту з "миротворцями РФ"

За словами російських пропагандистів, Алієв, мовляв, "просив вибачення і висловив глибокі співчуття з приводу трагічної загибелі в Карабаху 20 вересня військовослужбовців російського "миротворчого контингенту".

Ба більше, у Кремлі стверджують, що лідер Азербайджану також висловив співчуття і заявив про готовність надати матеріальну допомогу родинам загиблих.

Також офіційна Москва заявляє, що Ільхам Алієв пообіцяв російському диктатору провести ретельне розслідування інциденту.

Варто зазначити, що поки пресслужба президента Азербайджану жодної інформації про таку розмову з Володимиром Путіним не публікує.

Що відомо про знищення "російських миротворців" у Нагірному Карабаху

20 вересня російська влада публічно поскаржилася на загибель неназваної кількості своїх так званих "миротворців" у Нагірному Карабаху в результаті обстрілу з боку армії Азербайджану.

Як стверджує офіційна Москва, все це відбулося, коли військові з російського "миротворчого контингенту" поверталися зі свого спостережного посту.

Окрім того, у Кремлі бідкаються, що Баку лише в останній момент попередив російський контингент про свої "антитерористичні заходи" щодо Карабаху.

Нещодавно з'явилася інформація, що у Карабаху під час обстрілу загинув заступник командувача російських «миротворців» Іван Ковган.

Іван Ковган (Фото - відкриті джерела)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?