Президент Єврокомісії здивував всіх заявою щодо Порошенка та Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Єврокомісії здивував всіх заявою щодо Порошенка та Зеленського

Президент Єврокомісії здивував всіх заявою щодо Порошенка та Зеленського
Джерело:  online.ua

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер нарешті зустрівся з українським лідером Володимиром Зеленським. Церемонію зустрічі транслювало супутникове телебачення Єврокомісії, повідомляє ONLINE.UA.

В ході зустрічі один із журналістів поцікавився у Юнкера, чи не сумує він за своїм старим другом Петром Порошенком.

"У мене є новий друг", - відповів політик.

Президент України не розгубився і вирішив доповнити відповідь Юнкера.

"Новий друг кращий за старого" - зауважив Зеленський.

Як повідомлялося, зустріч Зеленського, який перебуває з першим закордонним візитом у Брюсселі, і Юнкера відбудеться без заяв для преси.

Нагадаємо, в середині травня в адміністрації президента розповіли, що голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер розчулився на останній для тодішнього президента України Петра Порошенка в якості глави держави зустрічі в Брюсселі і навіть розплакався.

Як повідомляв ONLINE.UA, ще до виборів голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер дав власну оцінку позиціям Зеленського та Порошенко щодо Росії. За словами європейського високопосадовця, він не бачить принципової різниці між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?