Президент Європейської Ради теж подзвонив Порошенко: що обговорювали
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Європейської Ради теж подзвонив Порошенко: що обговорювали

Президент Європейської Ради теж подзвонив Порошенко: що обговорювали
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, під час якої поговорив про вибори в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського глави.

"Дональд Туск привітав Петра Порошенка з виходом до другого туру президентських виборів. Він особливо відзначив дотримання демократичних стандартів під час виборів і назвав це важливим здобутком глави держави", - йдеться в повідомлені.

Окрім того, співрозмовники обговорили питання двостороннього порядку денного в контексті міні-саміту Україна – ЄС, який пройшов 20 березня у Брюсселі, та домовились про наступні контакти на найвищому рівні.

Варто зазначити, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель також привітала Петра Порошенка із виходом у другий тур президентських виборів. Сторони говорили про подальші кроки, зокрема у рамках Нормандського формату, про Мінські домовленості, звільнення заручників Кремля, а також про розгортання миротворчої місії ООН на території окупованого Донбасу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у парламентській фракції Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС/ХСС) у Бундестазі зазначили, що чекають від Володимира Зеленського більшої конкретики щодо його політичних позицій та представлення команди, яка буде його підтримувати. З такою заявою виступив голова фракції ХДС/ХСС Давід Вадефуль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?