Президент Філіппін розповів, як колись був геєм, але потім «вилікувався»
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Філіппін розповів, як колись був геєм, але потім «вилікувався»

Президент Філіппін розповів, як колись був геєм, але потім «вилікувався»
Джерело:  Daily Mail

Президент Філіппін, 74-річний Родріго Дутерте розповів, що колись був гомосексуалістом, але потім «зумів вилікуватися». Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, цю заяву він зробив під час офіційного візиту до Японії.

Виступаючи перед представниками місцевої філіппінської громади, Дутерте назвав свого критика – сенатора Антоніо Тріллінеса IV геєм. Після цього він додав, що колись також був гомосексуалістом, але потім «вилікувався», коли почав зустрічатися зі своєю першою дружиною Елізабет.

Президент заявив, що після зустрічі зі своєю майбутньою дружиною «він знову став чоловіком, оскільки вилікував себе».

Елізабет Циммерман була одружена з Дутерте з 1973 по 2000 рік, вони мають двох дітей.

Цікаво, що нинішній глава Філіппін у своїй риториці часто використовує до своїх політичних опонентів принизливі слова «бакла» та «байот», які означають гомосексуалістів. Крім того, він виступає категорично проти легалізації одностатевих шлюбів.

Перебуваючи на посаді президента Філіппін, Родріго Дутерте стикнувся з жорсткою критикою з боку міжнародних правозахисних організацій, які звинувачують його в організації масових позасудових вбивств людей, причетних до наркоторгівлі. Дутерте відкидає ці закиди, стверджуючи, що все робить правильно і сам колись вбив кількох наркоторгівців.

Як вже повідомляв наш сайт, уряд Нідерландів вимагає від Малайзії пояснити заяву про роль Росії у справі MH17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?