Президент Литви зробив жорстку заяву про РФ у присутності Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Литви зробив жорстку заяву про РФ у присутності Зеленського

Президент Литви зробив жорстку заяву про РФ у присутності Зеленського
Джерело:  interfax.com.ua

Литовський президент Гітанас Науседа на зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленський заявив, що санкції проти РФ не можна скасовувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-України.

За його словами, він також сподівається на винесення конкретних рішень щодо врегулювання на Донбасі.

"Ми вважаємо, що європейські санкції щодо Росії повинні зберігатися, тут ми згодні повністю з моїм колегою. Ми сподіваємося, що найближчим часом будуть прийняті конкретні рішення для врегулювання конфлікту на Донбасі, які будуть прийнятні для обох сторін", - пояснив Науседа.

Нагадаємо, офіційний візит Зеленського у Литву почався вранці у середу, 27 листопада. Згідно з даними Офісу президента України, за підсумками особистих зустрічей з топ-посадовцями республіки заплановано підписання різних документів про співробітництво.

Як повідомляв ONLINE.UA, посол Євросоюзу в Україні Матті Маасікас пояснив, що у Брюсселі питання про продовження санкцій перетворилися на рутинну процедуру. Він вважає, що такий тиск на російського агресора необхідно зберігати та у керівництві ЄС існує відповідне порозуміння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?