Президент нарешті пояснив, борги яких українців будуть анульовані
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент нарешті пояснив, борги яких українців будуть анульовані

Президент нарешті пояснив, борги яких українців будуть анульовані
Джерело:  online.ua

24 листопада глава держави Володимир Зеленський повідомив українським громадянам неочікувану новину. Він офіційно заявив про те, що майже 4 мільйонам українців, які мають податковий борг до 3,06 тис грн, цей борг анулюють. Варто звернути увагу на те, що ця новина пролунала після того, як український лідер повідомив, що українські фізичні особи підприємці разом із найманими працівниками отримають грошову підтримку. Зеленський також звернув увагу на те, що надання коштів пов’язане зі шкодою, яку завдає введений карантин вихідного дня. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення глави держави.

"Погашення податкового боргу. Майже 4 млн громадян, що мають податковий борг до 3,06 тис грн, цей борг буде анульовано", — підкреслив український лідер.

Окрім того, він уточнив, що також передбачаються податкові канікули. За словами президента, під час посилення обмежувальних заходів 200 тис. фізичних осіб — підприємців 1-ї групи будуть звільнені від сплати всіх податків і зборів, включно з ЄСВ.

Не можна також не згадати про те, що 24 листопада офіційно стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який передбачає виплати безробітним на організацію бізнесу. Згідно з останніми даними, фінансування будуть здійснювати з Фонду соціального страхування. Також відомо, що цей закон вносить зміни до Держбюджету-2020. Що важливо розуміти, у ньому прописана можливість за гроші Фонду соціального страхування і Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування фінансувати витрати на одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації безробітним підприємницької діяльності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Національний банк України спростив отримання українцями пенсій  і соціальних виплат на поштових відділеннях. Варто звернути увагу на те, що для отримання грошей на пошті тепер не потрібно проходити складну процедуру верифіцакіі та ідентифікації — оператор поштового зв’язку має тільки звірити ідентифікаційні дані одержувача з інформацією в виплатних документах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?