Президент та прем'єр привітали українських артилеристів і ракетників з професійним святом
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент та прем'єр привітали українських артилеристів і ракетників з професійним святом

Президент та прем'єр привітали українських артилеристів і ракетників з професійним святом

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українських артилеристів та ракетників з їхнім професійним святом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінки політиків у Facebook.

"Завдяки вашій мужності і героїзму обороноздатність Збройних Сил України підвищується з кожним днем", - написав український лідер на своїй сторінці у Facebook.

Глава Кабміну, в свою чергу, заявив, що ракетні і артилерійські війська ЗСУ є гарантом міцності української армії.

"Ви - основа міцності нашої армії, ви впевнено стоїте на захисті кордонів України. Ваша служба є надійним парканом, який дозволяє українцям відчувати себе захищеними. Щиро вітаю і дякую вам за мужність!", - написав Гройсман.

Читайте також: У Порошенка повідомили, що Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

Секретар РНБО теж приєднався до привітань.

"Без артилерійських і ракетних військ будь-яка армія не здобуде перемоги ні в одній битві. Ваші професіоналізм, перемога, вірність державі, продемонстровані під час бойових дій на Донбасі, є зразком виконання військового обов'язку", - цитує прес-служба РНБО заяву Олександра Турчинова.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко в рамках офіційного візиту до Королівства Саудівська Аравія зустрівся із Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом. Було підписані двусторонні документи про співробітництво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?