Президент вийшов з бізнесу: відомо, кому Зеленський передав частки у своїх компаніях
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент вийшов з бізнесу: відомо, кому Зеленський передав частки у своїх компаніях

Президент вийшов з бізнесу: відомо, кому Зеленський передав частки у своїх компаніях
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський вийшов із бізнесу та передав частки у своїх компаніях трьом соратникам та партнерам - братам Сергію та Борису Шефірам та Тимуру Міндічу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Єдиного держреєстру.

Варто зазначити, що першому помічнику Зеленського-президента та давньому партнеру Зеленського-бізнесмена Сергію Шефіру дісталось більше всіх: Зеленський передав йому свою частку у 8 компаніях. Його старшому брату, шеф-редактору і автору "Студії "Квартал 95" Борису Шефіру перейшли частки у двох компаніях.

Раніше Сергій Шефір заявив ,  що зміна власників - номінальна. За його словами, частки у бізнесі перейшли за домовленістю та повернуться до Зеленського після завершення п'ятирічного президентського терміну.

Що цікаво, президент залишився лише в одній юридичній особі - громадській організації Молодіжний центр "Ліга сміху".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України став другою особою у рейтингу згадуваності у російських ЗМІ.  Першу позицію зайняв  голова країни-агресора Володимир Путін, але одразу за ним стоїть ім’я Зеленського. Український лідер навіть обійшов свого американського колегу Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?