Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ в Авдіївці — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ в Авдіївці — відео

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ в Авдіївці — відео
Джерело:  online.ua

Повідомляється, що Володимир Зеленський приїхав на передові позиції українських військових в Авдіївці. Він поспілкувався з воїнами ЗСУ та вручив їм державні нагороди.

Джерело: Офіс президента

Зеленський приїхав на передову в Авдіївку

В Офісі Президента повідомили, що під час робочої поїздки в Донецьку область Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських захисників у Авдіївці.

Він заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угруповання “Донецьк” щодо актуальної ситуації, а також поспілкувався з військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих та артилерійських підрозділів.

Президент вручив військовослужбовцям державні нагороди, серед яких ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також ордени “За мужність” ІІ та ІІІ ступенів.

Він подякував ЗСУ за захист та привітав зі святами.

Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що бороните нашу землю, Україну, наші сім’ї. Вітаю вас зі святами, з Великоднем, і бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас усіх. Бажаю здоров’я всім вам і вашим сім’ям та щиро вдячний від кожного українця за той великий шлях, який ви проходите щоденно, – сказав Зеленський.

Пам’ять загиблих захисників ушанували хвилиною мовчання.

У Росії стверджують про приїзд Путіна на окуповані території України

Російські пропагандисти почали активно публікувати в мережі відео на яких видно, як диктатор Володимир Путін нібито прибув з візитом у штаб угруповання військ "Днєпр" на Херсонському напрямку.

На відео, яке оприлюднили деякі росЗМІ, можна побачити, що Путін виходить з машини і в оточенні охоронців зустрічається з кимось із військових. Проте виявити місцезнаходження диктатора лише за відео неможливо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?