Президент звернувся з проханням до Верховної Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент звернувся з проханням до Верховної Ради

Президент звернувся з проханням до Верховної Ради
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський просить Верховну Раду 18 липня розглянути законопроект, який відкладе на 90 днів застосування штрафних санкцій до тих, хто не встигне у встановлений термін розмитнити авто на європейських номерах. З даною заявою виступив заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка, передає ONLINE.UA.

"Пропозиція поки що звучить про 90 днів відтермінування для застосування штрафних санкцій. За ці 90 днів новий парламент і уряд запропонують механізми, яким чином, нарешті, врегулювати цю проблему", - сказав Рябошапка.

Чиновник наголосив, що, за інформацією Мінінфраструктури і МВС, в Україні на сьогодні приблизно від 600 до 800 тисяч автомобілів, які досі не розмитнені і перебувають на іноземній реєстрації.

"Якщо парламент не ухвалить такого законопроекту, це може призвести до досить серйозних конфліктів, коли поліція почне застосовувати санкції, вилучати автомобілі",- зазначив Рябошапка.

У Зеленського підкреслили, що у Ради не буде багато часу, щоб прийняти таку ініціативу, але вона стосується "поліпшення дотримання прав людини і посилення боротьби з корупцією в Україні".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський  прокоментував петицію  про зменшення до 100 чоловік кількості народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?