Президентка Молдови Санду прибула в Київ — відвідає Бородянку, Бучу і Ірпінь
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентка Молдови Санду прибула в Київ — відвідає Бородянку, Бучу і Ірпінь

Президентка Молдови Санду прибула в Київ — відвідає Бородянку, Бучу і Ірпінь
Джерело:  online.ua

27 червня офіційно стало відомо, що президентка Молдови Мая Санду прибула з офіційним візитом до української столиці - вона має намір відвідати декілька населених пунктів у Київській області, які найбільше постраждали від агресії армії Російської Федерації.

Джерело:  Newsmaker

Санду приїхала з офіційним візитом в Україну

За словами представників адміністрації лідерки Молдови, Мая Санду уже прибула до Києва. згідно з останніми даними, 27 червня вона планує відвідати міста Бородянка, Буча та Ірпінь.

Окрім того, у політикині запланована зустріч з главою держави Володимиром Зеленським.

Мая Санду у Київській області (фото — facebook.com)

Не можна також не згадати про те, що ще 22 червня Мая Санду та Володимир Зеленський обговорили телефоном засідання Євроради, на якому 23 червня лідери погодились надати Україні і Молдові статус кандидата на вступ. Варто зазначити, що президенти України та Молдови провели переговори вперше від початку повномасштабної війни Росії.

Після цього українські журналісти повідомила про підготовку візиту Маї Санду до української столиці.

Речник українського лідера Сергій Никифоров нещодавно офіційно підтвердив, що якщо цей візит і відбудеться, то ніхто про нього заздалегідь не повідомлятиме з міркувань безпеки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?