Президентські вибори 2019: Порошенко подав документи в ЦВК
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентські вибори 2019: Порошенко подав документи в ЦВК

Президентські вибори 2019: Порошенко подав документи в ЦВК
Джерело:  online.ua

У неділю, 3 лютого, діючий президент України Петро Порошенко подав документи в ЦВК для реєстрації кандидатом на президентські вибори 2019.

Про це повідомив прес-секретар українського глави Святослав Цеголко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Слід зазначити, що сьогодні останній день прімема документів на реєстрацію кандидатів у президенти України в ЦВК. Сама реєстрація завершиться 8 лютого.

На сьогоднішній день Центрвиборчком зареєстрував 28 кандидатів на вибори президента України в 2019 році. Відомо, що 22 кандидатам було відмовлено в реєстрації.

У список кандидатів на президентські вибори 2019 входять: Валентин Наливайченко, Ігор Шевченко, Віталій Скоцик, Сергій Каплін, Анатолій Гриценко, Андрій Садовий, Віталій Купрій, Євген Мураєв, Ольга Богомолець, Роман Насиров, Олег Ляшко, Геннадій Балашов, Олександр Шевченко, Юрій Бойко, Олександр Викул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Ілля Ківа, Олександр Данилюк, Дмитро Добродомов, Руслан Кошулинський, Володимир Зеленський, Сергій Тарута, Ігор Смешко, Інна Богословська, Микола Габер та Юрій Дерев'янко.

Раніше про участь в президентських виборах 2019 в Україні заявляла нардепка Надія Савченко, але поки документи на реєстрацію в ЦВК вона не подала.

Нагадаємо, вибори президента України заплановано на 31 березня 2019 року. Результати виборів будуть встановлені до 10 квітня включно. Якщо жоден з кандидатів не набере в першому турі більше 50% голосів виборців, то другий тур буде призначений на 21 квітня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що букмекери зробили перший прогноз на результати президентських виборів 2019 Україні. За версією букмекерської компанії "Фаворит", станом на 31 січня головним претендентом на перемогу 31 березня є діючий президент Петро Порошенко - коефіцієнт на його перемогу становить 1,90. На другому місці - Юлія Тимошенко з коефіцієнтом 2,35, замикає трійку шоумен Володимир Зеленський - 4,70.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?