Президентський курйоз: Путін здивував заявою про новітню російську зброю - відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Президентський курйоз: Путін здивував заявою про новітню російську зброю - відео

Президентський курйоз: Путін здивував заявою про новітню російську зброю - відео
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін стверджує, що Кремль зацікавлений у глобальному роззброєнні, проте буде й надалі модернізувати зброю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик виступу політика.

За його словами, наразі Росія готова нарощувати військовий потенціал. Йдеться про нібито новітню зброю, якої немає в інших країнах - гіперзвукову, лазерну тощо.

Втім, Путін стверджує - що це не погрози міжнародній спільноті. Навпаки, такий підхід стимулює роззброєння.

"Ми готові зробити все можливе, щоб підштовхнути процес роззброєння з врахуванням російських новітніх систем озброєння. Їх завданням є виключно гарантія безпеки на фоні загроз для Росії, які зростають", - пояснив президент.

Нагадаємо, нещодавно російський державний лідер пригрозив союзникам НАТО могутньою зброєю, яка зможе подолати будь-які сучасні системи повітряної оборони.

Як повідомляв ONLINE.UA, на тлі чисельних заяв про новітню зброю РФ Володимир Путін потрапив у курйозну ситуацію, пов'язану з військовими ракетами. Під час масштабних навчань він мав би запустити два балістичні снаряди, але один з них вийшов з ладу напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?