Росія відчуває загрозу: Путін пригрозив всьому світу новими ракетами
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія відчуває загрозу: Путін пригрозив всьому світу новими ракетами

Росія відчуває загрозу: Путін пригрозив всьому світу новими ракетами
Джерело:  online.ua

Глава Кремля Володимир Путін заявив, що Москва відчуває загрозу з боку НАТО, сили якого просуваються до кордону Росії. Він пригрозив Альянсу потужною відповіддю на цю загрозу, підкресливши, що скоро Росія створить ударні комплекси, які здатні подолати будь-яку систему протиракетної оборони. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

"Відчуваємо, звичайно. Ми завжди це відчували, завжди про це говорили. Це військовий блок. І, звичайно, коли інфраструктура військового блоку наближається до наших кордонів, ніякої радості це у нас не викликає", - заявив Путін про загрозу з боку НАТО.

У продовженні цієї теми Путін заявив, що Росія готує потужну відповідь НАТО. Він анонсував створення в Росії нових ракетних комплексів, які зможуть подолати будь-яку систему протиракетної оборони. За словами глави Кремля, це будуть ракети, яких немає ні у кого в світі.

"Ми будемо працювати над такими ударними комплексами, які, безумовно, подолають будь-яку систему ПРО. І ми це зробимо, зараз це вже очевидно", - підкреслив Путін, нагадавши, що РФ вже багаторазово удосконалила балістичні ракети.

У мережі вже висміяли гучні погрози і обіцянки Путіна. Росіяни не вірять в те, що мріям президента Росії судилося збутися.

"Ми коли небудь висадимося на Марс, на це потрібно 350 трильйонів і ми будемо першими. Мрії, мрії", "Достане з скрині стару радянську розробку. Зробить одну ракету по ціні 100 ракет. Покаже західу і все!!!! Путіноїди радіють, а народу жерти нічого","Так само не знаю що з цим робити нашим пенсіонерам, покласти в морозильник, закатати в банки на зиму або все таки докласти як компрес на ніч до хворих колінок ....", - коментують росіяни погрози Путіна на адресу НАТО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін зробив гучну заяву про виведення російських військ з Сирії. Президент РФ вимагає, щоб всі іноземні війська покинули територію Сирійської Арабської Республіки, але підкреслив, що російські війська він виведе тільки, якщо так вирішить легітимна влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?