При КПВВ на Донбасі загинула людина - деталі трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

При КПВВ на Донбасі загинула людина - деталі трагедії

При КПВВ на Донбасі загинула людина - деталі трагедії
Джерело:  online.ua

Вранці у вівторок, 21 січня, на Донбасі зареєстрували нову смерть літнього чоловіка, який перетинав лінію зіткнення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на благодійний фонд "Право на захист" у Facebook.

За відомостями організації, 84-річний українець помер на шляху до КПВВ "Станиця Луганська".

"Пенсіонерові стало погано на шляху з непідконтрольної уряду України території приблизно о 8:00 після того, як він перетнув міст. До приїзду швидкої допомогу йому надавали представники "Червоного Хреста". Але врятувати чоловіка не вдалося", - резюмували у фонді.

Представники "Право на захист" оголосили про співчуття усім рідним та друзям загиблого.

Нагадаємо, за даними Офісу омбудсмана України Людмили Денісової, протягом 2019 року під час перетину лінії зіткнення померли 27 громадян. Переважна більшість - похилого віку.

Як повідомляв ONLINE.UA, у грудні представники Державної прикордонної служби викрили бойовиків "ЛДНР" у підступній тактиці, яка загрожує здоров'ю та життю мирних мешканців України. Окупанти навмисно затримують пропуск людей через свої блокпости, щоб утворити черги перед закриттям КПВВ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?