Відома голлівудська зірка потрапила до в'язниці через Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Відома голлівудська зірка потрапила до в'язниці через Путіна

Відома голлівудська зірка потрапила до в'язниці через Путіна
Джерело:  online.ua

Популярна акторка та зірка фільму "Приборкання норовливого" Орнелла Муті отримала вирок від суду за те, що віддала перевагу вечері з Путіним, а не присутності на спектаклі. Голлівудську красуню засудили до шести місяців ув'язнення, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ANSA.

Окрім того, акторку також зобов'язали заплатити чималий штраф.

"Орнелла Муті потрапила в епіцентр скандалу через свій необдуманий вчинок. У 2010 році вона надала фальшиву медичну довідку, у якій було сказано про незадовільний стан здоров'я. Це допомогло їй швидше звільнитися з роботи, а також відмовитися від виступу на сцені театру Верді. Однак того ж вечора акторка відвідала гала-вечерю, яка відбулася у Санкт-Петербурзі. На благодійному заході був присутній Володимир Путін, а також американський актор Кевін Костнер", - пише видання.

Згодом адміністрація театру, на сцені якого повинна була виступити Орнелла Муті, подали на неї до суду. Їм вдалося виграти справу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій приписують роман із очільником Кремля Володимиром Путіним, народила двійню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?