Приглушити свободу слова: в партії Зеленського пояснили скандальну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Приглушити свободу слова: в партії Зеленського пояснили скандальну заяву

Приглушити свободу слова: в партії Зеленського пояснили скандальну заяву
Джерело:  online.ua

Депутатка від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк стверджує, що її слова про "пора приглушити свободу слова" вирвали з контексту, і що вона просто закликала людей до самоцензури. Про це народна обраниця написала у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Можна бути тисячу разів правим, але який в цьому сенс, якщо твої слова вирвали з контексту… Контекст помер. І сьогодні я це перевірила на собі.Відверто здивувалась, що якісні і притомні міжнародні ЗМІ, як Радіо свобода та їхній проєкт Настоящее время, дозволяють собі вирвані з контексту репліки. Я вважаю погрозу життю президента погрозами його життю… А якщо хтось може скористатися цими заявами і втілити їх в життя?...Так скоро для нас може стати нормою "бєй жидов", або заклики до переслідування секс-меншин тощо. Тоді і газ, і печі, і вбивства стануть повторенням помилок, які передували трагедіям Голокосту. А я боюсь цього на генному рівні",- написала вона.

Окрім того, депутатка наголосила, що засуджує заклики до насильства і тому своїми словами "звертала увагу на доцільність самоцензури в людей, у яких є схильність до думок про убивства та знищення".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у партії "Європейська солідарність", очільником якої є Петро Порошенко,  назвали слідчі дії у військової Олени Біленької, відомої як Маруся Звіробій, частиною політичних репресій  нової влади — команди українського лідера Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?