Приголомшлива красуня - Наталя Могилевська вразила відвертим фото в купальнику
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приголомшлива красуня - Наталя Могилевська вразила відвертим фото в купальнику

Приголомшлива красуня - Наталя Могилевська вразила відвертим фото в купальнику
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Наталя Могилевська, яка не раз дивувала українців своїми екстравагантними образами, зважилася на черговий сміливий вчинок. Вона довела, що не соромиться того, як виглядає в свої 44 роки, на підтвердження чого опублікувала фото без макіяжу і в купальнику, на якому продемонструвала свою фігуру. Фанати в захваті від відвертого фото зірки, яка в позі лотоса насолоджується сонячними променями на пляжі в Одесі - вони захопилися її упевненістю в собі, про що написали в своїх коментарях, передає ONLINE.UA.

"Всіх з днем йоги. Друзі, привітайте, мрія цього літа збулася! Сьогодні був перший літак і перший літній концерт на березі моря! Урааааа", - підписала своє нове фото Могилевська.

На знімку Наталя відображена в купальнику коралового кольору, розшитому камінням. Для цього фото артистка не створювала особливий образ, а просто зібрала волосся в пучок, одягла сонцезахисні окуляри і підставила тіло під сонячні промені.

Українці вважають, що нове фото Наталі Могилевської просякнуте абсолютним щастям, яке випромінює зірка на знімку. Вони відзначають, що без макіяжу і яскравих нарядів артистка виглядає набагато молодше за свої роки, що підтверджує її підтягнута фігура, яку складно розглянути зі сцени.

"Ви така впевнена в собі! Я захоплююся вами!", "Приголомшлива красуня!", "Вау, який купальник. Наталя, вам так круто", "Яка ж ти тут офігенна ... Така щаслива і шалено красива", "Божественна краса ", - коментують нове фото Могилевської українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Наталя Могилевська вразила спокусливим фото. На чарівна знімку зірка з'явилася в шикарній сукні, яке дозволила співачці похвалитися стрункими ніжками і підкреслила красиву фігуру Могилевської. Шанувальники прийшли в захват від образу співачки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?