Шикарна богиня: Наталя Могилевська вразила спокусливим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шикарна богиня: Наталя Могилевська вразила спокусливим фото

Шикарна богиня: Наталя Могилевська вразила спокусливим фото
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка часто дивує українців своїми екстравагантними образами, в черговий раз вразила фанатів спокусливим фото. На яскравому знімку зірка з'явилася в шикарній сукні, яка дозволила співачці похвалитися стрункими ніжками і підкреслила красиву фігуру Могилевської. Шанувальники прийшли в захват від новорічного образу співачки. Вони залишили сотні коментарів під знімком на сторінці Могилевської в Instagram, передає ONLINE.UA.

На опублікованому фото Наталія позує перед камерою в розкішній сукні з квітковим принтом і пікантним розрізом на стегні. Співачка сидить на боковинці дивана з келихом шампанського в руці, ефектно закинувши ногу на ногу. Новорічний образ Могилевської завершили блискучі туфлі на шпильці та відповідний макіяж.

"Друзі, як проходять ваші свята? Розповідайте, хто як відсвяткував:))" - підписала своє нове фото Могилевська.

Реакція шанувальників була негайною. Під знімком українці залишили сотні компліментів артистці, зазначивши, що вона одна з небагатьох українських зірок досі дотримується природної краси.

"Образ- бомба!", "Ах ах ах, ці ніжки", "Красуня! Обожнюю!", "Єдина, хто ще не зійшла з розуму і схожа все ще сама на себе", "Ви розцвіли!", "Дуже красива і чудова", "Шикарна богиня", - прийшли в захват від спокусливого образу Могилевської її фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Могилевська вразила мережу фото без макіяжу. Вона довела, що не соромиться того, як виглядає в свої 44 роки. Шанувальники співачки були вражені її непідробною красою, зазначивши, що без косметики Наталя Могилевська виглядає навіть краще, ніж з макіяжем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?