Пригожин погодився зупинити рух військ на Москву після переговорів з Лукашенком
Категорія
Світ
Дата публікації

Пригожин погодився зупинити рух військ на Москву після переговорів з Лукашенком

Пригожин погодився зупинити рух військ на Москву після переговорів з Лукашенком
Джерело:  online.ua

Пресслужба самопроголошеного президента Білорусі заявила, що Олександр Лукашенко провів переговори з ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним, який погодився зупинити рух військ на Москву.

Джерело: Пул Первого, Євген Пригожин

Лукашенко провів переговори з Пригожиним

Повідомляється, що Лукашенко за погодженням з Путіним провів переговори з ватажком ПВК Вагнер Євгеном Пригожиним.

Переговори тривали протягом дня. Внаслідок чого дійшли домовленостей про неприпустимість розв'язування кривавої бійні на території Росії. Євген Пригожин прийняв пропозицію Лукашенка про зупинення руху озброєних осіб компанії Вагнер на території Росії та подальші кроки щодо деескалації напруги, - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що “на столі абсолютно вигідний і прийнятний варіант розв'язки ситуації, з гарантіями безпеки для бійців ПВК Вагнер”.

Пригожин погодився зупинити рух військ на Москву

Пригожин заявив, що його бойовики розвертають колони і вертаються у польові табори.

За добу ми пройшли, не доходячи 200 км до Москви. Зараз настав той момент, коли кров може пролитись. Розуміючи всю відповідальність, що може бути пролита російська кров, ми розгортаємо свої колони і йдемо в польові табори, згідно з планом, — заявив Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?