Пригожин спростував заяви російських блогерів про котел для ЗСУ у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Пригожин спростував заяви російських блогерів про котел для ЗСУ у Бахмуті

Пригожин спростував заяви російських блогерів про котел для ЗСУ у Бахмуті
Джерело:  online.ua

Власник терористичної російської ПВК "Вагнера" Євген Пригожин розлютився через заяви російських блогерів про створення котла для ЗСУ у Бахмуті та спростував їх.

Джерело: Telegram пресслужби Пригожина

У Бахмуті не має ніякого котла 

Зокрема, Пригожин спростував заяви про створення котла у Бахмуті, однак заявив про нібито оперативне оточення українських військових у місті.

Про утворення котла для ЗСУ в Артемівську говорити рано, як і раніше, вони перебувають у так званому "оперативному оточенні", коли дороги прострілюються. Але котла ніякого немає. Тому точаться важкі бої. А ті, хто базікає язиком вперед - ті лише нам проблеми створюють, - заявив Пригожин.

Що відомо про успіхи ЗСУ в Бахмуті 

За словами командира 27-ї бригади Тероборони ЗСУ Романа Грищенка, росіяни продовжують використовувати у Бахмуті тактику випаленої землі. Однак попри це, українські військові продовжують тримати оборону.

Сьогодні хлопці не тільки змогли відбити і втримати позиції, але й захопили полонених, тож тепер маємо цінну інформацію про дії ворога, - підкреслив Грищенко.

У той же час бійці підрозділів Прикордонної служби  відбили три атаки російських окупантів в Донецькій області та знешкодили 25 кремлівських загарбників.

Українські оборонці, попри надскладну ситуацію в Бахмуті, продовжують стримувати наступ окупантів. Так, вчора ворожі спроби штурму українських позицій успіху також не мали, росіян ліквідували у стрілецьких сутичках.

Підрозділ ДПСУ зупинив ще дві спроби прориву росіян на іншому напрямку в Донецькій області у позиційному бою.

Загалом у ході оборонних дій українські військові знешкодили 25 окупантів: 9 осіб - знищили, ще 16 - поранили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?