Пригожин в істериці поскаржився на брак боєприпасів і облаяв Шойгу — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Пригожин в істериці поскаржився на брак боєприпасів і облаяв Шойгу — відео

Пригожин в істериці поскаржився на брак боєприпасів і облаяв Шойгу — відео
Джерело:  online.ua

Засновник ПВК Вагнер Євген Пригожин істерично лютує через брак боєприпасів, внаслідок чого вагнерівці зазнають колосальних втрат.

Джерело: пресслужба Пригожина

ПВК Вагнер зазнає колосальних втрат

Пригожин опублікував відео з десятками загиблими найманцями ПВК Вагнер та обматюкав міністра оборони РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу Василя Герасимова.

У нас брак боєприпасів, 70%. Шойгу, Герасимов, де на*х боєприпаси?! — кричить Пригожин.

Він також згадав дітей російських чиновників, які відпочивають у "дорогих клубах", а також знімають відео на YouTube. Ймовірно, він натякнув на дочку Шойгу, яка у січні їздила у Дубай відпочивати.

Думаєте про те, що якщо у вас є склади від снарядів, то ви маєте на це право. Є елементарні підрахунки — якщо ви даєте норму боєприпасів, їх у п'ять разів менше. Вони прийшли сюди добровольцями та вмирають за те, щоб ви жували у своїх кабінетах із червоним деревом. Врахуйте це, — додав голова ПВК "Вагнер".

Відео містить нецензурну лексику!

Що відомо про проблеми ПВК Вагнера у Бахмуті

Власник терористичної російської ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив про численні втрати та мінімальні успіхи власних найманців у Бахмуті.

За словами Пригожина, успіхи у просуванні його найманців у місті мінімальні, а втрати величезні.

Просунулися на 100-150 метрів. Від противника в Бахмуті залишилося 2,98 квадратних кілометрів території міста, — заявив власник ПВК "Вагнера".

Він зазначив, що через серйозний дефіцит боєприпасів на полі бою гинуть сотні найманців терористичної ПВК.

В результаті однієї зі спроб атак найманців ПВК "Вагнера", як заявляє Пригожин, вдалось просунутись на 100 метрів вперед, але при цьому було ліквідовано близько 94 "вагнерівців".

Пригожин звинувачує у втратах командування ЗС РФ, яке не забезпечило озброєнням його найманців.

Їх мало бути вп’ятеро менше, якби нам вистачало снарядів, — заявляє власник терористичної ПВК.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?