Пригожин вигадав новий спосіб випросити у Путіна снаряди для "Вагнера"
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин вигадав новий спосіб випросити у Путіна снаряди для "Вагнера"

Пригожин вигадав новий спосіб випросити у Путіна снаряди для "Вагнера"
Джерело:  online.ua

Журналісти звернули увагу на те, що боти скандального російського олігарха та засновника "ПВК Вагнер" Євгена Пригожина, подивившись виступ диктатора Володимира Путіна на концерті в "Лужниках", у коментарях до відео почали випрошувати в очільника Кремля дати снаряди для "вагнерівців".

Джерело: "Російська служба ВВС"

Боти Пригожина у соцмережах випрошують снаряди для "Вагнера"

Якщо Володимир Путін вирішить ввечері перевірити коменти або лайки під своїм не найдовшим і не найзмістовнішим виступом на мітингу в "Лужниках", то з подивом виявить там натовп ботів з вимогою "Дайте снаряди Вагнеру, - зазначають журналісти.

Редакція ЗМІ звертає увагу на те, що протягом останніх кількох днів засновник Групи "Вагнера" і його посіпаки робили усе можливе, щоб достукатися до очільника Кремля.

Фото - скриншот

"Вагнерівці" хочуть, щоб президент РФ вплинув на Генеральний штаб, який залишив "ПВК" без боєприпасів.

Найманці записували відео, Пригожин публікував емоційні звернення. Останнього намагалися підтримати ватажки Чечні Рамзан Кадиров і окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов.

Ба більше, "кухар Путіна" навіть оприлюднив фото з тілами десятків загиблих протягом одного дня "вагнерівців", а його бійці вдавалися до театралізованих перфомансів, то розстрілюючи паперового главу Генштабу Валерія Герасимова, то випорожнюючись на нього.

Про що свідчать останні дії Пригожина та Групи "Вагнера"

Проаналізувавши усі останні заяви та публічні витівки засновника "ПВК", журналісти дійшли висновку, що Пригожин втратив доступ до Путіна, або ж команда глави Міноборони РФ Сергія Шойгу заблокувала йому канали швидкої комунікації з очільником Кремля.

Враховуючи це, російський олігарх вирішив задіяти ботів у коментарях до трансляції мітингу, щоб нарешті достукатися до Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?