Пригожин заявив про обіцянки міноборони РФ допомогти вагнерівцям у Бахмуті
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин заявив про обіцянки міноборони РФ допомогти вагнерівцям у Бахмуті

Пригожин заявив про обіцянки міноборони РФ допомогти вагнерівцям у Бахмуті
Джерело:  online.ua

Власник терористичної ПВК "Вагнера", чиї найманці воюють на боці злочинної армії РФ в Україні, заявив, що домігся від міноборони країни агресорки обіцянок допомогти "вагнерівцям" у Бахмуті.

Джерело: Telegram-канал Пригожина

У Пригожина вибили в міноборони РФ обіцянку допомогти у Бахмуті 

Так, міністерство оборони взяло на себе забезпечення безпеки на флангах, - заявив Пригожин.

Зазначимо, що "вагнерівці" опинились під загрозою оточення у Бахмуті.

Як "Вагнерівці" опинились під загрозою повного знищення

На переконання військового експерта Олександра Коваленка, через вкрай високі втрати у Бахмуті терористична російська ПВК майже зникла. Її функції на передовій почали виконувати десантні частини регулярної російської армії.

Через неможливість своєчасно компенсувати втрати ПВК "Вагнер" і відновлювати боєздатність підрозділів, в міських боях все частіше стала з'являтися десантура, - підкреслив Коваленко.

Експерт зазначає, що  це підтверджує факт критично високих втрат серед найманців, що свідчить про їхню переважну ліквідацію. Особливо з урахуванням того, що власник цієї приватної армії Євген Пригожин втратив можливість відновлювати втрати за рахунок вербування ув'язнених у в'язницях.

Після багатомісячного штурму Бахмута пригожинська "Група Вагнера" зазнала важких втрат і фактично втратила наступальний потенціал. Оскільки закінчити оточення Бахмута не вдалося, вже самі "вагнерівці" опинилися під загрозою контрудару та оточення з боку ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?