Пригожин відреагував на інформацію про наближення поразки ПВК Вагнера у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Пригожин відреагував на інформацію про наближення поразки ПВК Вагнера у Бахмуті

Пригожин відреагував на інформацію про наближення поразки ПВК Вагнера у Бахмуті
Джерело:  online.ua

Керівник терористичної російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин почав цинічно спростовувати інформацію від західних ЗМІ про близькість його найманців до поразки у Бахмуті через численні втрати.

Джерело: Telegram-канал Пригожина

Чи припинять окупанти та найманці ПВК Вагнера штурм Бахмута 

Кілька днів тому журналісти видання Bloomerg випустили матеріал, у якому стверджували, що злочинна російська армія та найманці з ПВК "Вагнера" вже готуються відмовитись від подальшого штурму Бахмуту на тлі великих втрат та через скорочення поставок боєприпасів.

Я не знаю, що повідомляє Bloomberg, але, мабуть, вони знають краще, ніж я сам, що ми будемо робити далі. Поки ми потрібні своїй країні, ми воюємо на території України, - заявив Пригожин.

Що відомо про численні втрати ПВК Вагнера у Бахмуті 

За інформацією колишнього командира полку "Азов" Максима Жоріна, який наразі перебуває на передовій у Бахмуті, активні дії українських військових та великі втрати серед особового складу найманців ПВК "Вагнера" і російської армії ставлять під сумнів продовження ворожого наступу.

Можу підтвердити, що наступальний потенціал у ворога закінчується, їм надзвичайно складно зараз просуватися. Перш за все це пов'язано з тим, що вони зазнали величезних втрат під час спроб штурму, під час спроб наступу, - зазначив Жорін.

За його словами, всім підрозділам ЗСУ, які перебувають у Бахмуті, поставлено завдання вести активну оборону.

Тобто ми не просто сидимо, ми намагаємося теж рухатися вперед, завдавати ворогу ураження, тим самим не давати змоги зібратися і проводити власні наступальні дії. Все це призвело до того, що в них наступальний потенціал потроху скінчується. Це не говорить про те, що тут стало набагато легше, бої йдуть щодня на кожній позиції в місті та навколо міста, але просунутися і досягнути суттєвого успіху ворог вже декілька днів не може, - наголосив військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?