ЗСУ скористаються виснаженням вагнерівців під Бахмутом — командувач Сухопутних військ ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ скористаються виснаженням вагнерівців під Бахмутом — командувач Сухопутних військ ЗСУ

ЗСУ скористаються виснаженням вагнерівців під Бахмутом — командувач Сухопутних військ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський зазначив, що на Бахмутському напрямку вагнерівці помітно “видихаються”, чим скоро неодмінно скористаються Збройні сили України.

Джерело: Олександр Сирський

Бойовики ПВК Вагнер видихаються під Бахмутом

Олександр Сирський написав, що росіяни усе ще не полишають спроб "будь-якою ціною" взяти Бахмут, не дивлячись на втрати ані в живій силі, ані в техніці.

Основними силами РФ на цьому напрямку, за його повідомленням, є представники ПВК “Вагнер”.

За його словами, найманці ПВК зазнають значних втрат та виснажують свої ресурси, чим вже скоро скористаються Збройні сили України.

Не шкодуючи нічого вони втрачають значні сили та видихаються. Зовсім скоро ми скористаємось цією нагодою, як свого часу робили це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп’янськом, – сказав Сирський.

Він відзначив надлюдську стійкість, мужність та хоробрість наших Сил оборони, адже ті під безперервним вогнем артилерії та авіації РФ боронять кордони України.

Зокрема, командувач відзначив підрозділи 93-ї, 10-ї, 57-ї та 5-ї бригад, котрі зараз воюють на сході країни.

Весняний контрнаступ ЗСУ

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив”, військовий експерт Олександр Коваленко у етері online.ua розповів, що найбільш вірогідним сценарієм контрнаступу ЗСУ є першочергове звільнення Запорізької області.

Спікер вказав, що, ймовірно, ЗСУ оберуть наступ із Запорізького напрямку.

Запорізька область, за словами експерта, є “ключем до півдня”, бо звільнення Запорізької області — це шлях до звільнення Лівобережної Херсонщини і південної Донеччини, вихід до Азовського моря, вихід до адміністративної межі тимчасово окупованого Криму і початок звільнення півострова.

Також Коваленко додав, що звільнення Запорізької області змусить окупантів самостійно тікати з Лівобережної Херсонщини, адже ЗСУ переріжуть їм можливість відходу через Запорізьку область.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?