Пригожин звинуватив Міноборони РФ в ракетному ударі по найманцях ПВК Вагнера
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин звинуватив Міноборони РФ в ракетному ударі по найманцях ПВК Вагнера

Пригожин звинуватив Міноборони РФ в ракетному ударі по найманцях ПВК Вагнера
Джерело:  online.ua

Ватажок терористичної російської ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив про ракетний удар злочинної армії РФ по позиціях власних найманців.

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відомо про відкриту війну між Пригожиним та Міноборони РФ  

Як доказ рашистські "воєнкори" поширили в одному з підконтрольних "Вагнеру" Telegram-каналів відео нібито "прильоту" по головорізах.

На камеру купка бойовиків нібито тікає після "ракетного удару". Терористи припустили, що удару було завдано з тилового боку.

Сам Пригожин заявив, що по його найманцях вдарило МО Росії, отже він готує помсту.

Ми були готові піти на поступки Міноборони, здати зброю і знайти рішення, як ми далі захищатимемо свою країну. Але ці мерзоти, вони не заспокоїлися. Сьогодні, бачачи, що ми незламні, вони завдали ударів, ракетних ударів по наших тилових таборах. Загинуло безліч наших бійців, наших бойових товаришів. Ми ухвалимо рішення, як відповісти на це злочин. Наступний крок за нами, - заявив ватажок ПВК "Вагнера".

Пригожин заявив про протистояння Міноборони РФ  

У Telegram-каналі ватажка ПВК "Вагнера" поширили заяву, що рада командирів його приватної армії готується зупинити "зло", яке буцімто несе військове керівництво Росії.

Ті, хто знищив сьогодні наших хлопців, десятки тисяч життів російських солдатів, будуть покарані, - підкреслюється у заяві Пригожина.

Від імені Пригожина також поширили заклик не чинити опір, інакше усіх незгодних "будуть вважати загрозою і знищувати негайно" разом з блокпостами та авіацією. Після цього "вагнерівці" обіцяють повернутися до російсько-української війни.

Терорист Гіркін назвав цю заяву "початком спроби перевороту".

Водночас Міноборони Росії офіційно заперечило свою причетність до удару по позиціях "вагнерівців". Кадри, поширені на ресурсах Пригожина, йдеться в офіційній заяві міністерства, "не відповідають дійсності".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?