Пригожина побачили серед сотен трупів загиблих у війні проти України найманців ПВК Вагнера
Категорія
Події
Дата публікації

Пригожина побачили серед сотен трупів загиблих у війні проти України найманців ПВК Вагнера

Пригожина побачили серед сотен трупів загиблих у війні проти України найманців ПВК Вагнера
Джерело:  online.ua

Російський олігарх Євген Пригожин, близький до диктатора Путіна, відвідав місце зберігання загиблих у війні проти України найманців, підконтрольної йому ПВК "Вагнера".

Джерело: РосЗМІ

Пригожин не приховує страшні втрати найманців ПВК Вагнера на Донбасі 

Оприлюднені кадри демонструють Пригожина, який відвідав місце зберігання сотен загиблих найманців, його злочинного збройного угруповання.

Він цинічно ходить повз чорні пакети із десятками та сотнями тіл загиблих, спокійно заявляючи, що їхній контракт закінчився і вже через тиждень їх відправлять додому.

Їхній контракт закінчився. Поїдуть додому через тиждень, - заявив керівник ПВК Вагнера.

Позуючи на тлі величезної купи тіл "вагнерівців" у чорних пакетах, Пригожин заявив, що їх "з повагою" покладуть у цинк та відправлять додому.

Згодом Пригожин поспостерігав, як двоє "вагнерівців" вивантажують "двохсотих" і під час цього заняття привітав їх з Новим Роком.

Так, за словами речника Генштабу ЗСУ Андрія Ковальова, українські військові на сході відтісняють ворога та поступово успішно просуваються вперед.

Ковальов зазначив, що навіть у районі Бахмуту, де досі тривають запеклі бої, українські військові повільно, але впевненно відтісняють ворога.

Повільно, але впевнено наші війська на Донецькому напрямку щодня відтісняють російських окупантів. Навіть попри те, що російські окупанти в районі Бахмута використовують відому російську тактику: "російські баби ще народять". І приватна військова компанія "Вагнера", яка належить терористу Пригожину, пробує здійснити якусь таку "перемогу"в районі Бахмута, міста, яке на карті російської агресії, на карті військових дій стратегічно зараз нічого не вирішує. У районі Кремінної, у районі Бахмута тривають бої. Збройні сили України відтісняються російських окупантів і володіють ініціативою на цьому напрямку, - зазначив речник Генштабу ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?